Часовници TISSOT V8 Автомат Хронограф

Що се отнася до швейцарските хронографи, които са на достъпна цена, това не е просто пренаселено пространство – особено за механични опции, струващи по-малко от $ 1000. Това до голяма степен се дължи на факта, че престоя в този праг е невъзможно за калибрираните от Valjoux калибри – основно най-широко приетия и най-икономичния стандартен хронограф. Но за марките като Tissot, достъпът им до широкия спектър от производствени ресурси в портфолиото на Swatch ги е превърнал в основен претендент за понижаване на бариерата за влизане в швейцарската автоматика (като Sistem51 Irony или наскоро обявения под $ 400 Swissmatic Everytime) – и това включва хронографи, благодарение на механизмът C01.211, открит в автоматичния хронограф Tissot V8.

За разлика от повечето опции за автоматичен хронограф на Tissot, които използват оформление на регистъра 3-6-9, V8 е оформена с оформление 6-9-12, подобно на известния калибър Lemania 5100. Но оформлението не е единственото, което механизмът на V8 C01.211 има заедно с Лемания. Всъщност самият механизъм е проектиран с много от същите параметри – полезност, ефективност на разходите и надеждност. Това са всички характеристики, които са направили 5100 механизмът ,избор за приложения, обхващащи военни, космически и моторни спортове, които заслужено са спечелили донякъде статус в часовниковата традиция.

Като се има предвид това, нека си спомним, че Lemania 5100 е далеч от приятно движение – надеждно, но завършено като защитник от края на седемдесетте години (което едва ли е така).Въведена в края на годините, C01.211 следва този спартански, функционален подход, но с още няколко модерни разкрасявания. Подобно на Лемания, която е пионер в използването на пластмасови детайли в името на икономиката, 15-бижуто C01.211 прави същото, като същевременно заема малко от напредъка в производството на механизми (т.е. по-автоматизирани процеси в монтажа), които ни дадоха Системата51.

ценовата точка се съчетават, за да създадат завладяващо предложение.Това ,което е може би равно (или по-голямо)като значение е това, което е отвън, и за щастие, V8 е хубав спортен хронограф, който успява да стигне до линията между „модерен“ и „класически „, без да прибягваме до рифове на икони като Daytona или   Speedmaster.

Самата рисунка показва хубава текстура и дълбочина – като фасетирани ръце, които съответстват на часовите индекси или на елегантно назъбената повърхност, което контрастира на набор от полирани кръгови заобикалки на регистрите от 12 и 6:00 часа. Също така има благороден опит да се създаде симетрия (практически невъзможна за 3-ти регистър хронограф) между движещите се секунди под-набиране от 9:00 часа и думата и датата в 3:00 часа. И двете се съчетават, за да създадат леко отрицателно пространство, което на пръв поглед почти прилича на двукомпасен хронограф, което е страхотен ефект.

Въпреки че е с диаметър 45 мм, хронографът V8 все още се чувства сравнително добре пропорционален благодарение отчасти на относително късото му разстояние от 45 мм. Също така е дебел, но не и прекалено – последната от които е добре документирана характеристика (или симптом, в зависимост от това кой питате) за холографските механизми, създадени от Валджукс. Виждайки, че е по-малко от десет години, откакто C01.211 за пръв път започна да се появява в часовниците на Tissot, е твърде рано да говорим за дългосрочната му продължителност на живота, но прости и достъпни опции, като серия V8 Automatic, затвърждавайки мястото на механизма в историята на производството.

Автоматичният хронограф Tissot V8 се предлага в три варианта – черно, бяло и синьо, и кожена каишка или гривна. Вариантите с кожена каишка започват от $ 895

Thetime.bg е отиризиран партнъор на часовници Tissot .Часовници Tissot с отстъпка до -55%

https://thetime.bg/chasovnitsi-marki/chasovnitsi-tissot.html

Топ 10 най-продавани часовници 2017г.

Най продаваните часовници за 2017г. Топ 10

1.Мъжки часовник TISSOT T035.617.16.051.00 – Промо цена 580 лв.

2. Мъжки часовник Tissot T048.417.27.057.06 – Промо цена 840 лв.

3. Мъжки часовник TISSOT T048.417.37.057.00 – Промо цена 780 лв.

4.Мъжки часовник Emporio Armani AR5905 – Промо цена – 320лв

5.Мъжки Часовник Diesel DZ4318 – Промо цена 390 лв.

6.Мъжки часовник Diesel DZ4344 – Промо цена 390 лв.

7. Мъжки часовник Diesel DZ7314 – Промо цена 420 лв.

8. Мъжки часовник Diesel DZ7331 – Промо цена – 499 лв.

9. Мъжки часовник TISSOT T17.1.586.52 – Промо цена 540 лв.

10. Мъжки часовник Emporio Armani AR1452 – Промо цена 349 лв.

Mаркови часовници от онлайн магазин за Thetime.bg Дамски и мъжки часовници на най-ниски цени ✅ Експресна доставка, 30 дни право на връщане.

https://thetime.bg/

Часовници Maurice lacroix – Thetime.bg

Пътят до Baselworld е дълъг, но за повечето любители на часовници е нещо, от което биха се възползвали поне веднъж. Тази година, Морис Лакроа предлага на четирима късметлии шанса да присъстват на Baselworld 2018, но преди това е време за малка игра.

Кампанията под наслов #CHASEYOURWATCH представлява комбинация от интерактивен лов на съкровища , редене на пъзели в реално време и сведения за социалните медии за ентусиасти, търсещи вълнуващо , изживяване ,и още нещо за онези от вас които се интересуват от спечелване на екскурзия до Baselworld и много специална лимитирана серия Морис Лакроа AIKON автоматични хронографи.

Провежда се на три континента в четири града по целия свят,като кампанията официално стартира в Лос Анджелис. Така че, ако сте готови за това предизвикателството,предоставящо се веднъж в живота ,то трябва да действате бързо.

Четири кутии за откриване

 

Във всеки град, в който се провеждат предизвикателствата, ще откриете три следи ,които ще бъдат разкрити чрез Facebook и Instagram профилите на Морис Лакроа. Тези улики са от решаващо значение, ако искате да се озовете на път за Baselworld 2018 в края на играта. След като разкрият уликите, участниците ще имат всичко, необходимо за да намерят черно-жълтата кутия. Вътре, играчът ще намери самолетен билет заедно с предплатен престой в град Базел, Швейцария за периода на изложението на часовници. Пътуването обаче не свършва дотук.

Последното предизвикателство

След като всички четирима победители от целия свят са намерили черно-жълтите кутии, е време да преминат към шоуто на Baselworld, където финалистите ще работят заедно, за да разкрият голямата награда. За целия период на кампанията голям контейнеровоз Maurice Lacroix ще премине през всеки един от градовете включени в маршрута,които съставят един общ пътеводител за целия период на лова.

Сигурно се чудите коя е последната спирка? -Щандът на BASELWORLD 2018 в кабинета на Морис Лакроа, разбира се.

Вътре в контейнера, четирите финалисти ще се окажат потопени в крайното предизвикателство за ‘охраната’, където ще трябва да работят като отбор и да победят за 20 минути. Опитите им ще се излъчва на живо и ще зависи изцяло от тях дали ще спечелят или загубят заедно.

https://thetime.bg/

Часовник Diesel DZ7348 Mr Daddy 2.0

Оригинален мъжки часовник Diesel DZ7348

Промо цена 390лв.

Thetime.gb e оторизиран магазин за часовници  Diesel.

МАРКА Diesel
МОДЕЛ DZ7348
ПОКРИТИЕ
РАЗМЕР НА КОРПУСА 57 мм
СТЪКЛО Минерал кристал
ЦИФЕРБЛАТ Черен / Индекси
ВИД Мъжки
ВЕРИЖКА Черна кожена каишка
КОРПУС Стомана
ВОДОЗАЩИТА 3 ATM / 30м
ТЕГЛО
ГАРАНЦИЯ 36 месеца, международна

Fossil Automatic Wath

Мъжки часовник Fossil me1162

18к златно покритие (розово)

гаранция 24 месеца