Часовник според повода

Колко често ви се е случвало часове на ред да се колебаете какъв аксесоар да изберете за определен повод? Вероятно сте изпадали в такава ситуация неведнъж, и все още не сте наясно кое е най – подходящото бижу  за официално събитие, изискана вечеря, или просто за среща с приятели. Часовникът според всички модни критици е аксесоарът, който е в състояние да говори вместо вас. Предимството на това бижу е, че никога не излиза от мода и винаги ви отличава в тълпата.

Emporio Armani Meccanico AR4619

Emporio Armani Meccanico AR4619

 Часовник за изискана вечеря

Ако ви предстои изискана вечеря, това предполага тесен кръг от хора, които са важни за вас в делови или личен план. И в двата случая вашата задача е да направите великолепно впечатление. За тази цел използвайте механичен часовник! Майсторската изработка винаги приковава погледите дори и на тези, които не са добре запознати с часовникарската индустрия. Механичният часовник символизира класа, силен характер, лидерски качества и до известна степен перфекционизъм . Ако се стремите да покажете точно тези черти от характера си, механичния часовник е правилния избор.

 Часовник за официално събитие

Официалните събития понякога могат да бъдат доста досадни в зависимост от естеството си. Оставяйки това на страна трябва да съобразите следното: на това събитие присъстват личности, които в определен момент от живота ви могат да бъдат ваши бизнес партньори, съмишленици и дори да се превърнат във ваши приятели. Нека да предположим, че познавате  една част от присъстващите, как ще направите така, че да бъдете забелязани от останалите? Часовникът на китката в този момент е най – силното ви оръжие. Избран с вкус и подчертан стил, този аксесоар ще привлече правилните хора към вас. Заложете на луксозен марков часовник! Те са известни с перфектната изработка и качествени материали, а бранда за много хора е по – важен от самия вид. Слагайки такъв часовник на китката си вие явно демонстрирате финансова стабилност и солидно положение в обществото.

Часовник за ежедневието

В ежедневието, когато излизате с приятели или просто се разхождате използвайте спортно – елегантни часовници. Те са направени от леки материали, каишките им обикновено са силиконови  или от естествена кожа. Усещането да носите такъв часовник на ръката си е изключително приятно и неангажиращо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *