Часовници Maurice lacroix – Thetime.bg

Пътят до Baselworld е дълъг, но за повечето любители на часовници е нещо, от което биха се възползвали поне веднъж. Тази година, Морис Лакроа предлага на четирима късметлии шанса да присъстват на Baselworld 2018, но преди това е време за малка игра.

Кампанията под наслов #CHASEYOURWATCH представлява комбинация от интерактивен лов на съкровища , редене на пъзели в реално време и сведения за социалните медии за ентусиасти, търсещи вълнуващо , изживяване ,и още нещо за онези от вас които се интересуват от спечелване на екскурзия до Baselworld и много специална лимитирана серия Морис Лакроа AIKON автоматични хронографи.

Провежда се на три континента в четири града по целия свят,като кампанията официално стартира в Лос Анджелис. Така че, ако сте готови за това предизвикателството,предоставящо се веднъж в живота ,то трябва да действате бързо.

Четири кутии за откриване

 

Във всеки град, в който се провеждат предизвикателствата, ще откриете три следи ,които ще бъдат разкрити чрез Facebook и Instagram профилите на Морис Лакроа. Тези улики са от решаващо значение, ако искате да се озовете на път за Baselworld 2018 в края на играта. След като разкрият уликите, участниците ще имат всичко, необходимо за да намерят черно-жълтата кутия. Вътре, играчът ще намери самолетен билет заедно с предплатен престой в град Базел, Швейцария за периода на изложението на часовници. Пътуването обаче не свършва дотук.

Последното предизвикателство

След като всички четирима победители от целия свят са намерили черно-жълтите кутии, е време да преминат към шоуто на Baselworld, където финалистите ще работят заедно, за да разкрият голямата награда. За целия период на кампанията голям контейнеровоз Maurice Lacroix ще премине през всеки един от градовете включени в маршрута,които съставят един общ пътеводител за целия период на лова.

Сигурно се чудите коя е последната спирка? -Щандът на BASELWORLD 2018 в кабинета на Морис Лакроа, разбира се.

Вътре в контейнера, четирите финалисти ще се окажат потопени в крайното предизвикателство за ‘охраната’, където ще трябва да работят като отбор и да победят за 20 минути. Опитите им ще се излъчва на живо и ще зависи изцяло от тях дали ще спечелят или загубят заедно.

https://thetime.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *